Raskt, sikkert og forutsigbart I tide, til enhver tid

Vi skreddersyr løsninger i henhold til kundens ønske, leveringsplan og pris. Lang erfaring kombinert med et stort nettverk, gjør at vi kan håndtere alle typer logistikkoppdrag.

Kontakt oss for skreddersøm rundt dine logistikkbehov
 • Kontakt oss

  Flyfrakt

  Vi planlegger flyfrakt med stor presisjon og fungerer som håndteringsagent for alle flyselskaper på Aalesund Lufthavn Vigra, og for mer enn 30 IATA-medlemmer. I tillegg har vi et bredt spekter av pålitelige partnere ved alle de store flyplassene i verden.

  Kontakt flyfrakt

 • Kontakt oss

  Sjøfrakt

  I samarbeid med noen av verdens ledende rederier tilrettelegger vi for sjøfrakt til og fra Ålesund, og til destinasjoner over hele verden. Våre medarbeidere har kunnskap og erfaring innen transport av alle typer gods, inkludert spesialtransport. Vi besørger alle nødvendige fraktdokumenter, og kan tilby en ukentlig feeder-tjeneste.

  Kontakt sjøfrakt

 • Kontakt oss

  Biltransport

  Vi samarbeider med et stort nettverk av pålitelige leverandører for å tilby både kapasitet og nøyaktighet i våre tjenester - til alle destinasjoner i Europa. I dette samspillet besørger vi blant annet direkte transport uten omlastning til og fra Tyskland, Belgia, Nederland og Frankrike med flere.

  Kontakt biltransport

 • Kontakt oss

  Spesiallast

  Noen forsendelser er krevende med komplekse kombinasjoner av transportmetoder og knutepunkter. Andre er enklere, men av en slik art at de krever ekstra varsom behandling og oppfølging. Våre medarbeidere strekker seg langt, og vi tenker gjerne litt utenfor boksen for å finne en mest mulig skånsom løsning på ditt behov.

  Kontakt spesiallast

 • Kontakt oss

  Fortolling og spedisjon

  Uansett om din bedrift importerer eller eksporterer varer, kan vi håndtere fortolling for deg. Tyrholm & Farstad har godkjenning til å foreta alle former for tollklarering. Vi kan ta oss av all kontakt med myndighetene og gjennomføre all tollbehandling, samt dokumenthåndtering for deg. Herunder all kommunikasjon med tollmyndighetene i Tvinn / TET / NCTS.

  Kontakt toll og spedisjon

I Tyrholm & Farstad møter du flinke folk med lang erfaring og et stort nettverk. Vi hjelper deg med å skreddersy den løsningen som er best egnet i forhold til behov.

Kontakt oss