Norsk

Den mest komplette logistikkpartneren i Møre og Romsdal Vi håndterer alle typer logistikktjenester, fra dokumenthåndtering til skreddersøm av ulike transportløsninger.

Tyrholm truck in container

Et samspill av elementer Effektive løsninger for både bil, båt og fly - og egne terminalfasiliteter

Tyrholm & Farstad - et selskap bygd på lange tradisjoner og solid erfaring fra næringslivet i Møre & Romsdal

Tyrholm & Farstad er et av de eldste logistikkselskapene i regionen. Vår lokalisering midt i kjernen av den maritime klyngen på Sunnmøre har gitt oss verdifull innsikt om ulike bransjer og kunder - innsikt som alltid har lagt til grunn for å utvikle vårt tjenestetilbud.

Alle typer logistikkoppdrag for næringslivet i regionen
Vi har samlet befraktning, fly og terminal sentralt i regionen, noe som sikrer et tett samspill mellom viktige funksjoner. Sammen med vårt unike nettverk av samarbeidspartnere og underleverandører har vi spesialisert oss på å gjøre kompliserte løsninger enkle, pålitelige og oversiktlige.


Tyrholmfarstad seafreight

Regionens beste terminalfasiliteter

Vi har egne terminaler i Skutvika og på Ålesund lufthavn Vigra. I tillegg tilbyr vi lagerfasiliteter på strategiske lokasjoner flere steder i Europa.

Vi er videre i gang med byggingen av en ny og større terminal på Flatholmen i Ålesund. Terminalen skal stå ferdig i 2024, og vil gi enda bedre fasiliteter samt vesentlig økt kapasitet.

Tyrholm farstad airfreight

Docks2

B8bd601d e692 4e3a 83fe b912f0274f88

Med frihet til å kunne velge

Som et av få uavhengige logistikkselskap i regionen står vi fritt til å sette sammen gode løsninger på tvers av ulike transportører og transportmetoder. Vi vet at effektive logistikkløsninger ofte består av et samspill av elementer, en kjede hvor hver del er like viktig i å få varene frem.

Tilstede i regionen

Tilstede i regionen

Ingen kan vise til en større tilstedeværelse i regionen. Vi har utviklet oss og vokst sammen med næringslivet i regionen, og en høy lokaliseringskonsentrasjon av ulike funksjoner gjør at vi kan ivareta hele logistikkjeden og sørge for at varene kommer frem - på en profesjonell, effektiv og trygg måte.

Dyktige fagfolk Vi er i dag 40 ansatte med høy kompetanse om fag og region

Tyrholm farstad personell02

Tyrholm jan arve skutevika

Tyrholm farstad personal

Fleksibilitet Dyktige fagfolk

Ansatte i Tyrholm & Farstad er kjent for å være løsningsorienterte, og jobber tett sammen med kundene i jakten på de beste løsningene - også de gangene uforutsette ting skjer.

Vårt mål er enkelt Vi skal være det logiske valget for logistikk for næringlivet i Møre og Romsdal


Vi hjelper deg med dine logistikkbehov Kontakt oss i dag

Jan arve hoseth

Jan Arve Hoseth Managing Director

Morten lennart synes

Morten Synes Manager airfreight

Age gangsoy

Åge Gangsøy Manager ship clearance / broker

Kontakt oss