Norsk

Personvernerklæring

Ditt personvern er viktig for oss
Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Tyrholm & Farstad AS samler inn, bruker og behandler dine personopplysninger i tråd med Personopplysningsloven (EUs personvernforordning(GDPR))

Hvilken informasjon samler vi inn?
Tyrholm & Farstad samler inn og behandler personopplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre avtaler og forpliktelser. Slike opplysningene er blant annet kontaktinformasjon til kontaktpersoner hos både kunder og leverandører som vi har et forretningsforhold til.

Personopplysninger vi samler inn inkluderer: Navn, firmanavn, telefonnummer, e-post adresse, faktura- og besøksadresser.

Hvordan blir opplysningene lagret?
Dine opplysninger blir lagret i våre interne systemer og databaser. Disse inkluderer: CRM-system, E-post system og økonomi system

Hvem har tilgang til opplysningene?
Opplysningene er til intern bruk hos oss i Tyrholm & Farstad, men vi deler informasjon om kontaktpersoner med leverandører og kunder der det er nødvendig for at oppdrag skal kunne utføres som avtalt.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene?
Vi er pålagt i henhold til Regnskapsloven å lagre transaksjonshistorikk i 5 år. Vi lagrer personopplysninger til kunder og leverandører så lenge det er hensiktsmessig for å opprettholde et forretningsforhold til kunden.

Dine rettigheter i forbindelse med personvernregelverket
Du har rett til å kreve innsyn i de personopplysningene vi har lagret på deg. Du kan også kreve at vi sletter eller endrer opplysningene i tråd med gjeldende regelverk.


Bruk av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler på våre nettsider
I likhet med våre kunder opplever vi at popup-vinduer og bannere, der du krysser av hvilke informasjonskapsler du vil ha og ikke ønsker, er forstyrrende og noen ganger forvirrende. Derfor har vi valgt å fjerne alle unødvendige informasjonskapsler fra nettsiden.

Betyr dette at besøket ditt ikke vil bli sporet?
Nei. Vi sporer fortsatt besøk på nettstedet vårt. Dette gjør vi for å lære mer om hvordan nettsiden brukes og hvordan vi kan gjøre den bedre. MEN vi sporer ikke hvem du er.

Sporing uten informasjonskapsler
Vi har valgt å bruke sporingsverktøyet Fathom som er i tråd med nasjonal og internasjonal personvernlovgivning (GDPR, ePrivacy, CCPA og PECR). Dette verktøyet sporer kun hva du gjør på nettstedet. Ikke hvem du er eller hva du gjør andre steder. Den deler heller ikke data med andre nettsteder eller tjenester. Dette betyr at du kan surfe trygt og anonymt på nettsiden vår.

Betyr det at vi ikke bruker informasjonskapsler i det hele tatt?
Nei. Publiseringsverktøyet vårt (Craft CMS) krever bruk av informasjonskapsler i kjernefunksjonaliteten knyttet til sikkerhet. Vi har vurdert disse som nødvendige, og de lagres derfor uten forhåndssamtykke.


Innsyn, sletting og klage

Har du spørsmål?
Hvis du har ytterligere spørsmål knyttet til hvordan vi håndterer dine personopplysninger kan du kontakte oss på tyrholm@tyrholm.no

Mer informasjon og klage 
Du kan også lese mer om personvern og hvor du kan klage på feilaktig bruk av personopplysninger på sidene til Datatilsynet